Alegerile, in fond, ne apartin…

Sa alegi… sa faci o alegere… sa te gandesti la ce sa alegi, pentru ce sa optezi, nu e un lucru usor sa faci aceasta. Dar in viata trebuie sa alegem in orice moment cate ceva, fie ca e vorba de un simplu fapt, un obiect sau o persoana. Si cu cat sunt si devin mai importante unele fapte de viata, cu atat ne este dificil sa facem alegerile cu adevarat potrivite pentru noi. Si totusi, trebuie sa alegem. Daca nu, aleg altii pentru noi.

Si oricat ne-ar convinge o persoana de un anumit lucru, eu consider ca alegerea trebuie sa ne apartina. Indiferent de rezultatul pe care il vom primi. Dar trebuie sa vina de la noi. Asa e mult mai bine. Relevant e sa ne gandim noi, fiecare in parte, cum sa facem pentru a lua cea mai buna alegere in situatia cu care ne confruntam.

Deci faceti alegeri fara sa va fie teama, in fond, sunt ceea ce v-ati dorit si va apartin cu siguranta. Altfel nu mai sunt alegeri. Optati pentru ce e mai eficient, mai placut, mai deosebit si mai palpitant pentru voi, pentru viata si clipele pe care le traiti oricand si oriunde!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s