Nu poti cersi dragostea…

Imagine: flickr.com

Nu poti sa cersesti dragoste de la o persoana atata timp cat ea nu e la fel de dornica precum tine ca sa iti ofere o astfel de dragoste. Pentru ca aceasta nu va dura la infinit… Pentru ca, daca te chinui sa oferi, inseamna ca nu oferi din inima si e doar ceva aparent.

Dragostea presupune sa te daruiesti celuilalt, fara obligatii si pretentii, neconditionat, fara a astepta sa primesti ceva in schimb, dar sa vina de la sine. Acesta e cel mai important lucru. Dragostea nu inseamna sa fii fortat sa iti exprimi sentimentele pe care le nutresti pentru persoana de langa tine. Si, daca este cu tine persoana care intr-adevar vrea sa fie cu tine, iti va darui aceleasi sentimente puternice de dragoste, iti va raspunde la fel, va fi alaturi de tine indiferent cat de greu este, cate obstacole intampini, te va sustine si ti se va dedica pentru a trece in doi, impreuna, peste toate.

O relatie reprezinta o legatura intre doua persoane, care au sentimente reciproce de dragoste si afectiune. Deci nu trebuie sa vina numai din partea uneia singure. Altfel nu se mai poate numi relatie, daca doar unul se implica. Si asa nici nu dureaza.

Va doresc sa descoperiti dragostea adevarata, pura si sincera! Si nu cea care exista mai mereu, una falsa si plina de promisiuni neindeplinite.

Reclame

Un gând despre „Nu poti cersi dragostea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s