Aripile iubirii…

Imagine: wits.files.wordpress.com

Iubirea iti da aripi… ce frumos suna! Iubirea te face sa vibrezi, sa simti in suflet ceva ce destul de rar poti exprima in cuvinte.

Iubirea se simte, decat sa se spuna sau sa se explice despre ea.

Aratati-le sentimentele de dragoste persoanelor apropiate, prietenilor si celor la care tineti. Simtirea din suflet nu se compara cu cateva cuvinte spuse, este inegalabila.

Dovezile de dragoste sunt deosebit de importante pentru cei de langa noi si din jurul nostru, dar acestea trebuie sa fie spuse din suflet, cu sufletul si nu cu falsitate.

Sentimentele sincere de iubire sunt cele care ne fac sa mergem mai departe, sa oferim daruire, sa luptam pentru relatiile pe care le avem cu ceilalti, pentru intretinerea lor pentru cat mai mult timp si daca se poate chiar pentru totdeauna.

In viata, iubirea ne inconjoara in ceea ce facem. Afectiunea vorbeste multe. Ne comunica despre ce este dispusa sa ne ofere persoana de langa noi.

Iubirea trebuie traita, dar mai ales simtita din toata inima, sa te patrunda cu sentimente innobilate, care te poarta departe, in al noualea cer.

” The Grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for. ” ( Allan K. Chalmers )

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s