Sa te placi pe tine insuti!

Imagine: flickr.com

Sa te placi pe tine insuti nu e o conditie ca esti o persoana egoista. La urma urmei, daca te placi pe tine, poti mai departe sa ii placi si pe cei din jurul tau, pentru ca iti va fi mai usor.

Si nu te vei mai chinui sa iti impui anumite standarde. Pentru ca la un moment dat trebuie sa te accepti asa cum esti, chiar daca nu te agreezi in totalitate. Deoarece, altfel, nici ceilalti nu te vor percepe ca fiind o persoana placuta atunci cand tu te urasti pe tine.

Sentimentul acesta de ura pentru propria persoana nu trebuie sa fie existent, pentru ca asa te ingrijorezi si mai mult de faptul referitor la cum arati ca aspect fizic si ca persoana.

Atata atentie cata iti acorzi tu, atata vei primi si din partea celorlati. Si aici nu e vorba numai despre atentie. Si despre toate celelalte concepte.

Acceptarea, sa te accepti pe tine insuti este un lucru important, fara de care ceilalti nu te-ar lua in seama.

In momentul in care nu te placi se simte, dar si ceilalti simt aceasta. Trebuie sa ne acceptam intai noi pe noi insine, pentru a le putea oferi celor dragi noua posibilitatea de a ne place si ei si de a ne fi aproape.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s