Ce il face pe celalalt sa se indeparteze de noi?

Imagine: flickr.com

Oare ce il face pe celalalt sa se indeparteze de noi? Sa isi caute un alt drum, o alta persoana? Ce il indeamna sa faca alte alegeri?

Probabil ca indepartarea rezulta din neacceptarea regulilor si pretentiilor celuilalt… neintelegeri existente ce apar si peste care unul nu poate trece, nu le poate lua ca drept bune si folositoare in viata sa…

Si dorinta ca celalalt sa faca si sa se comporte exact ca noi… cred ca asta il indeparteaza si mai mult pe celalalt de langa noi, desi noi nu vrem sa se intample acest lucru.

Uneori, din dorinta de a-i arata celuilalt cat de mult tii la el, cat de atasat esti de el, faci mai mult decat trebuie, mai mult decat isi doreste el si astfel se creeaza o ruptura, o distanta din care cu greu se mai poate crea apropierea. Si cea din urma, depinde, in mod evident, si de celalalt, nu numai de noi.

Regasirea exista atata timp cat amandoi vor sa se reapropie, sa se caute inca o data, sa se cunoasca din nou, mai bine decat prima oara, poate, exprimandu-si si mai mult si mai cu forta sentimentele puternice nutrite reciproc.

Pe cei care vor sa se indeparteze de tine ii simti… ii simti cum alearga sa scape, sa scape de tine, de parca sunt prinsi intr-o cursa. Si, cei mai multi, desi te aproba si sunt de acord cu tine, la final asteapta evadarea, nu mai vor sa iti fie alaturi. Si asta pentru ce se intampla astfel?

Oare intentiile noastre nu sunt suficient de solide si intemeiate ca sa ii demonstram, prin fapte, celuilalt, ca il dorim sau ce ne dorim de la el? Sau asta vine independent de vointa noastra?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s