Inaltare si curaj. Incurajare

Vis – devenit realitate?

Cand iti spui sperante si vrei sa realizezi ceva, daca nu iti iese te intristezi, te deprimi. Vrei sa fie bine si totusi, nu iese aici si acum. Tai si refaci. Rescrii totul. Regandesti totul.

Te incurajezi singur si iti spui ca trebuie sa ai noroc si tu (a se citi ca trebuie sa iti faci norocul si tu), trebuie sa reusesti daca nu te lasi batut asa, pur si simplu.

Descurajarile, deznadejdile fac parte din viata. Nimeni nu te trage de maneca si nu te ia de mana sa te ajute. Asa ca degeaba astepti sa primesti nu stiu ce mare ajutor din partea altora. Daca nu te ajuti si tu singur, e in zadar orice mana intinsa venita din partea altcuiva.

Ai suferit o dezamagire? Esti trist? Te apasa greutatile si responsabilitatile? Gandurile negative nu-ti dau pace? Lasa-le deoparte si concentreaza-te pe ceea ce trebuie sa faci bine. Nu te plange, caci aceasta nu va rezolva nimic. Din contra, iti va agrava starea rea in care te afli si tot ceea ce simti.

Intr-o lume in care sa te descurci singur e o necesitate fara de care nu iti poti continua drumul in viata, trebuie sa te gandesti la un viitor bun, la a realiza ceva maret in viata aceasta care se scurge.

Nu ti s-a implinit ce ti-ai propus? Inseamna ca nu ai luptat suficient. Inseamna ca nu trebuia sa te afli tu pe acea scena, la acea destinatie.

Loviturile grele pe care le primim nu sunt o razbunare. Pot fi o razbunare numai in momentul in care tu ti-ai dorit pentru altii lucruri rele.

Asadar lupta in continuare, reincearca sa scrii lista cu prioritati de atins si cu posibilitati. Traieste-ti visul si mergi mai departe. Fa tot ce poti face pentru a-l atinge.

Transforma-ti visele in realitate, chiar daca nu e nimeni langa tine. Sunt putini care se bucura cu adevarat pentru tine, atunci cand ai ajuns la succes, atunci cand ai realizat ceva.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s