Fii atragator fiind tu insuti!

Consider ca a fi atragator fiind tu insuti, este un lucru foarte important. Mai ales pentru mine.

A te manifesta natural si a-ti expune trairile, gandurile si dorintele mi se par a fi o cale si o maniera eficiente de comunicare cu persoanele de langa mine, in special cu persoanele pe care mi le doresc langa mine.

Dar ce ne face sa fim persoane atragatoare pentru ceilalti? Poate fi farmecul nostru, sarmul, zambetul, dragalasenia, bunatatea, mai mult ceea ce tine de partea interioara. Pentru ca ceea ce se afla in interior, transmitem in exterior.

Desi avem tendinta sa atragem si sa fim atrasi prin aspectul fizic, in spatele acestuia exista atractia care vine din interior. Asadar nu aspectul fizic este responsabil de atractivitatea noastra.

Suntem atrasi cel mai adesea din cauza energiei pe care ne-o emit ceilalti. La un nivel principal, suntem atrasi de o persoana sau de alta datorita energiei pe care o simtim de la aceste persoane.

Descoperind frumusetea din noi, frumusetea noastra adevarata, vom putea sa vedem astfel si frumusetea in altele, in tot ceea ce ne inconjoara.

Frumusetea noastra adevarata exista intotdeauna in noi. Si nu depinde de aspectul fizic sau de schimbarea acestuia.

Manifestandu-ne natural, vom reusi sa atragem intr-adevar ceea ce ne dorim atunci cand ne dorim si cand avem nevoie de aceasta.

Sinele nostru fiind autentic, suntem astfel in aliniament cu ceea ce suntem cu adevarat si aceasta reprezinta atractivitatea.

Prin gandurile noastre, prin alegerea noastra de a ne alinia cu sinele nostru autentic, vom deveni atragatori pentru ceilalti, in mod natural, asa cum ne dorim.

Hugh Mackay admite ca secretul atractiei personale este blocat in unicele noastre imperfectiuni, defecte si slabiciuni.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s