Asteptarea… este in zadar?

 

 

Cred si meditez la faptul ca asteptarea are, intotdeauna, probabil, doua taisuri: unul bun, pentru ca atunci cand ai rabdare, primesti si ceea ce iti doresti sau unul rau, in care poate ai vrea sa comunici mai mult cu cineva si sa ii transmiti anumite sentimente si nu o mai poti face pentru ca nu ai facut-o la momentul cand a vrut si ea acest lucru.

Pentru acest al doilea tais rau, trebuie sa imi manifest trairile si sentimentele pentru persoanele pentru care le nutresc. Uneori sau poate de multe ori, este prea tarziu sa mai astepti sa vorbesti despre ceva si sa te exteriorizezi… Ma intristeaza acest lucru si sper sa fie bine faptul ca acum astept sa primesc, dar nu inainte de a si oferi, clipe de neuitat, care se intind pe perioade lungi de timp.

Pentru aceasta parte negativa, este bine sa le spunem persoanelor pe care le iubim tot ce vrem de la ele, tot ce asteptam de la ele, cum ne fac sa ne simtim bine si, evident si ceea ce ne deranjeaza la aceste persoane. Pentru ca nu e de-ajuns sa le comunicam numai sentimentele frumoase si bune. Deseori, prin starile si trairile care ne dezamagesc si ne fac sa suferim, parca realizam cat de mult tinem sau nu la persoana care ne este aproape.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s